Uttalelser fra klienter

UTTALELSER FRA KLIENTER:


 

 

"Jeg kan absolutt anbefale behandling fra Maria S. Hun er veldig nøye, trygg, empatisk, kunnskapsrik og hennes lange erfaring med hypnose gir henne en innsikt som er en stor hjelp. Dette er en utrolig behandlingsform."


L. Mellingen, Elverum


"Jeg er overrasket over hvor fantastisk lett røykeslutt har vært. Anbefaler alle til å slutte med hypnoterapi. Tror neppe det finnes lettere måte å gjøre det på. I tillegg til å slutte å røyke, er hypnose utrolig deilig og avslappende."


Hilde L., Larvik


 

 

"Var først skeptisk, men det har virket over all forventning. Har ikke søthunger mer, og kan fint gå forbi godterihyllene i butikken. Anbefaler dette til alle som sliter med søthunger. Jeg er storfornøyd med resultatet."


Bente F., Larvik


 

 

"I løpet av fire uker gjennomførte jeg en fire-timers pakke med hypnoterapi for vektreduksjon hos Sinn & Skinn. Etter siste timen valgte jeg i tillegg å bestille en oppfølgingstime med hypnose fire uker senere, for å forsterke virkningen av hypnosen.

I løpet av disse 8 ukene har jeg gått ned 7 kg. Jeg er kjempefornøyd!


A. Larsen, Larvik

 

 


"Det har gått 3 1/2 mnd siden jeg hadde første timen med hypnoterapi for vektreduksjon hos Sinn & Skinn, og jeg har nå gått ned totalt 13,9 kg! Det merkes på klærne!

Det beste av alt er at jeg ikke har trengt å bruke viljestyrke for å gå ned i vekt. Jeg hadde aldri trodd at hypnoterapi kunne forandre spisevanene mine så totalt, hvis jeg ikke hadde opplevd det selv! Jeg vil også gjerne nevne at jeg i timene hos Sinn & Skinn fikk gode råd og tips om kosthold, noe jeg satte stor pris på."


 A. Larsen, Larvik


 

 

"Hypnose for røykeslutt er absolutt å anbefale. Var både usikker og redd for at hypnosen ikke skulle virke på meg. Men det virket :) Fortsatt røykfri :)"


 I. Mykland, Larvik


 

 

"Før jeg tok hypnoterapi var det en daglig kamp: Jeg tenkte hele tiden: Jeg vil ikke spise søtsaker og kaker! – Men jeg gjorde det likevel. Klarte rett og slett ikke å holde meg unna. I 45 år var jeg hekta på søtsaker. Nå er alt snudd på hodet: Jeg trenger ikke lenger å tvinge meg selv til å holde meg vekk fra søtsaker, trenger ikke bruke viljestyrke – jeg har rett og slett ikke lyst på søtsaker lenger! Hadde jeg ikke opplevd dette selv, så hadde jeg ikke trodd det gikk an!"


 K. Solli, Blystadlia


 

 

"Jeg er veldig fornøyd med hypnoterapien jeg har fått. Pr. i dag har jeg ingen behov eller tanker om å røyke. Jeg er en lykkelig ikke-røyker, og anbefaler hypnoterapi for røykeslutt til alle!"


 E. Eggli, Larvik


 

 

"Jeg hadde prøvd forskjellige metoder og trodde ikke jeg kom til å bli kvitt søtsug i det hele tatt. Etter å ha tatt hypnoterapi har jeg blitt helt kvitt søtsuget og synes ikke søt mat og drikke er godt lenger. Det merkes veldig på kroppen og hodet, jeg er mye mer opplagt og sliter aldri med vondt i magen lenger."


Y. Sfrintzeris, Larvik


 

 

"Jeg er endelig ferdig med røyken og det takker jeg 4 timers behagelig hypnose hos

Sinn & Skinn for. Den store testen var fredagens julebord med jobben. Hyggelige kollegaer, god mat og vin og dans ut i de små timer…,  men røyksuget ble aldri utløst! Jeg er røykfri!! Tusen takk og gledelig jul!!"


Kari Lise Ø., Sandefjord


 

 

 

2012:

"Maria har gjennomført grunnutdannelse i hypnoterapi og psykoterapi hos meg, og jeg har blitt kjent med henne som en svært grundig og interessert person. Dette har gjort henne dyktig allerede fra starten av. Jeg er overbevist om at hun kommer til å lykkes med å ikke bare hjelpe mange i Larvik og omegn med røykeslutt, vektreduksjon, fobier osv. – jeg vet hun vil bidra til at mange vil oppleve å få tilbake både troen på og kontrollen over eget liv. Jeg kan anbefale Maria som terapeut for de som er klar for å endre seg - og vil ha raske resultater."


 

Remi Marents

Stifter av Norges Hypnoseforbund og innehaver av www.hypnoterapi.no